Bastuflotte

Mat och bad på bastuflotte

Vi erbjuder olika upplevelser på våra bastuflottar. De gemensamma nämnarna är dock många, den goda maten, härliga bastun, vackra miljö och den gemytliga känslan som oftast är svår att undvika. Flottarna är utrustade med utekök och grillbord där ”vilden själv” låter den långa erfarenheten inom kockyrket omvandlas till fantastiska måltider. Medan maten tillagas står bastun varm mitt i den storslagna naturen och dess djurliv. Bara att njuta. Turerna lämpar sig för allt från konferenser och affärsmöten till födelsedagar, möhippor och svensexor. Unna er en annorlunda natur och matupplevelse!

Flottetur på lugna vatten

i Överkalix


I hjärtat av Norrbotten, strax utanför Överkalix,

glider vi tyst fram med vattnets fart längs efter Kalixälven. Under färden erbjuds bastubad för den som vill och god mat som tillagas av vår erfarne kock på det utekök som finns ombord. Allt komponerat av den underbara naturupplevelsen som älven ovanför och nedanför Överkalix erbjuder. Maten serveras under bar himmel om vädret tillåter. Vi har upplevelsepaket där vi även ordnar med transfer tur och retur från bl.a. Luleå förupp till 50 personer..

En naturnära mötesplats

i Luleå skärgårdLuleå skärgårds flytande bastuflotte är mycket mer än en bastu. Hela året  ligger den förankare i Stensborgsviken, ca 15 min med båt från centrala Luleå. Ombord på flotten kan du och ditt sällskap bada bastu, äkta vedeldad bastu, eller bara njuta av miljön och äta en god måltid.

Storstugan på flotten är tillräckligt stor för att  duka för 20 personer. Och den värmer gott om det är kyligt ute.

Ur vår härliga meny kan ni välja mellan olika grillrätter med smak av sommar och hav.

Vi erbjuder en

perfekt balans

mellan nytta

och njutning

Ledningsgruppsmöten, teambuilding, budgetmöten, kreativa samlingar och kick-offer är några exempel på tillfällen då det är uppskattat att kombinera konferensen med en aktivitet.


I Överkalix har vi, som komplement till själva flotteupplevelsen, tillgång till moderna lokaler förmöten, träffar och konferenser, samt hotellrum för övernattning till den som väljer ett paket över fleradagar.

Vi ordnar med transfer från hela Norrbotten.Konferens paket

Priseexempel:

15-50 personer

• Transfer

• Konferenslokal

• Flottetur ca 3 h

• Bastu

• 3-rätters middag

• Övernattning

- Begär offertKick-Off paket

Priseexempel:

15-50 personer

• Transfer t o r Luleå

• Flottetur ca 3 h

• Bastu

• 3-rätters middag

1 595 kr

per person

(exkl moms)